Er du vores nye Brand Manager?

NOCCO producerer, sælger og markedsfører drikkevarer med fokus på sundhed og velvære. Virksomheden er i stærk vækst i Europa og med egen organisation i Danmark og søger derfor en Brand Manager til at fortsætte den positive udvikling.

Brænder du for kommunikation og marketing, og vil du gerne beskæftige dig med PR, brandaktivering og sociale medier? Så er det dig vi har brug for.

 

Stillingen

Du vil blive en del af en ung og dynamisk virksomhed, hvor du skal arbejde som Brand Manager for NOCCO i Danmark. Du skal drive brandet/varemærket på det danske marked samt sikre at udviklingen i salg sker i overensstemmelse med de generelle målsætninger herom.

 

Dine ansvarsområder

Dine ansvarsområder indebærer bl.a.  budget- og personaleansvar for freelancere samt det fulde ansvar for sponsorater, events, ambassadører, pressehåndtering og øvrige marketingaktiviteter på det danske marked. I det daglige vil du være ansvarlig for alt produktion af marketingmateriale, overvågning af medier, kontakt til ambassadører og netværker, drift og udvikling af sociale medier samt rekruttering af ekstra personale i forbindelse med events og sampling arrangementer. Du skal projektlede events og arrangementer og sørge for, at NOCCO-brandet altid præsenteres korrekt.

 

Dine kvalifikationer

Vi forventer, at du er selvstændig, initiativrig, struktureret, har gode samarbejds- og kommunikationsevner samt er i stand til at holde mange bolde i luften. Du har en relevant uddannelse inden for marketing, kommunikation og event management og har måske arbejdet 1-2 år efter du færdiggjorde din uddannelse.  Du er god til at opbygge relationer til ambassadører, samarbejdspartnere samt kollegaer og forstår vigtigheden i at levere resultater af høj kvalitet til rette tid. Det er vigtigt, at du kan identificere dig selv med Nocco-brandet og at dine personlige interesser falder overens med træning og en generel aktiv livsstil. Du er ydermere en udadvendt og troværdig person, der trives med at skabe personlige relationer i arbejdsøjemed.

Du er en erfaren bruger af Microsoft Office-pakken og forstår at bruge div. sociale medier i et professionelt øjemed. Du skal samtidig kunne formulere dig fejlfrit og levende på skrift.

 

Vi tilbyder

Et spændende job i et, til tider travlt miljø, hvor ikke to dage er ens. Du er selv med til at præge og udvikle jobbet, hvor det er dit drive og engagement, som er med til at definere ansvarsområder og udviklingspotentialet. Stillingen er en fuldtidsstilling (37 timer) og vores kontor er beliggende på Amager i København. Send din ansøgning og CV med billede til info@nocco.dk og husk at skriv NOCCO Brand Manager i emnefeltet.