FAQ

Q – Hvad er NOCCO BCAA?

NOCCO er en forkortelse af No Carbs Company, som er en svensk virksomhed, der udvikler og markedsfører funktionelle drikke med fokus på sundhed og fitness.

Q – Er NOCCO BCAA egnet til alle?

NOCCOs BCAA drikke anbefales ikke til gravide, ammende kvinder eller børn.

Q – Hvor mange dåser NOCCO BCAA kan man drikke per dag?

Følsomhed over for koffein er meget individuel og varierer fra person til person. En dåse NOCCO BCAA indeholder 105 mg koffein, svarende til omkring en stor kop kaffe. Derfor anbefaler vi, at du ikke drikker mere end to til tre dåser om dagen.

Q – Skal jeg drikke NOCCO BCAA før, under eller efter min træning?

Da NOCCO BCAA indeholder frie aminosyrer, som er øjeblikkeligt tilgængelige for kroppen, er NOCCO BCAA egnet til at drikke i alle sammenhænge med træning.

Q – Hvor meget koffein indeholder NOCCO BCAA?

En dåse NOCCE BCAA indeholde 105 mg koffein som svarer til en stor kop kaffe.

Q – Hvor mange milligram af BCAA indeholder NOCCOs produkter?

NOCCO BCAA produkter indeholder totalt 2500 mg af BCAA i forholdet 8:1:1. 2000 mg Lucine, 250 mg Isoleucine og 250 mg Valine.

Q – Hvad er forskellen på protein og aminosyrer?

Protein består af aminosyrer og bidrager til at bibeholde og øge muskelmassen. 9 af disse aminosyrer kaldes for essentielle aminosyrer, og de skal tilføres via kosten. BCAA består af 3 af disse aminosyrer, som allerede er spaltet og derfor kan optages hurtigere i kroppen.

Q – Hvad er NOCCO BCAA?

NOCCO BCAA er en funktionel drik beriget med BCAA (Branched Chain Amino Acids) og vitaminer. Alle drikke fra NOCCO er 100% sukkerfrie.

Q – Hvad er BCAA?

BCAA står for Branched Chain Amino Acids. BCAA er tre essentielle aminosyrer; Leucine, Valine og Isoleucine. Essentielle aminosyrer er aminosyrer, som kroppen ikke selv kan producere og derfor behøves tilføjes via kosten.

Q – Hvor mange dåser Twenty By NOCCO kan man drikke per dag?

Følsomhed over for koffein er meget individuel og varierer fra person til person. En dåse Twenty By NOCCO indeholder 87 mg koffein svarende til en kop kaffe.

 

Q – Hvor længe kan en åben dåse Twenty By NOCCO holde sig?

Fødevarer som ikke indeholder konserveringsmidler anbefaler vi, at man konsumerer inden for et døgn efter åbning.

Q – Er der nogen, som ikke anbefales at drikke Twenty By NOCCO?

Vi anbefaler ikke børn, gravide eller ammende kvinder at drikke Twenty By NOCCO, da den indeholder koffein. Det samme gør sig gældende for personer, der er følsomme overfor koffein.

Q – Er Twenty By NOCCO laktosefri?

Vores proteinberiget kaffe indeholde cirka 0,4 g laktose/100 g og klassificeres derfor som laktosefri (<1 gram per 100g).

Q – Hvor fremstilles Twenty By NOCCO?

Twenty By NOCCO fremstilles i Østrig.