FAQ

Q – Hvad er NOCCO BCAA?

NOCCO er en forkortelse af No Carbs Company – er en svensk virksomhed der udvikler og markedsfører funktionelle drikke med fokus på sundhed og fitness.

Q – Er NOCCO BCAA egnet til alle?

NOCCO BCAA’s drikke anbefales ikke at blive indtaget under graviditeten, ammende kvinder eller børn.

Q – Hvor mange dåser af NOCCO BCAA kan man drikke pr dag?

Følsomhed over for koffein er meget individuelle og varierer fra person til person og siden en dåse NOCCO BCAA indeholder 105 mg koffein, svarende til omkring en stor kop kaffe, anbefaler vi at du ikke forbruger mere end to til tre dåser en dag.

Q – Skal jeg drikke NOCCO BCAA før, under eller efter min træning?

Siden NOCCO BCAA indeholder frie aminosyre som er øjeblikkeligt tilgængelig for kroppen er NOCCO BCAA egnet til at drikke under alle sammenhænge med træning.

Q – Hvor meget koffein indeholder NOCCO BCAA?

En dåse NOCCE BCAA indeholde 105 mg koffein som svare til en stor kop kaffe.

Q – Hvor mange milligram af BCAA indeholder NOCCO’s produkter?

NOCCO BCAA produkter indeholder totalt 2500 mg af BCAA i forholdet 8:1:1. 2000 mg Lucine, 250 mg Isoleucine og 250 mg Valine.

Q – Hvad er foreskellen mellem protein og aminisyre?

Protein består af aminosyre og bidrager til at bibeholde og øge muskelmassen. 9 af disse aminisyre er essentielle og skal tilføres via kosten. BCAA består af 3 af disse aminostyre som allerede spaltet og derfor kan optages hurtigere i kroppen.

Q – Hvad er NOCCO BCAA?

NOCCO BCAA er en funktionel læskedrik beriget med BCAA (Branched Chain Amino Acids) og vitaminer. Alle drikke fra NOCCO er med brus og 100% sukkerfrie.

Q – Hvad er BCAA?

BCAA står for Branched Chain Amino Acids. BCAA er tre essentielle aminosyre, Leucine, Valine og Isoleucine. Essentielle aminosyre er aminosyre som kroppen ikke selv kan producere og derfor behøves at tilføjes via kosten.

Q – Hvor mange dåser Twenty By NOCCO kan man drikke per dag?

Følsomhed over for koffein er meget indivudel og varierer fra person till person. En dåse twenty By NOCCO ineholder 187 mg koffein svarende til en kop kaffe.

 

Q – Hvor længe kan en åben dåse Twenty By NOCCO holde sig?

Fødevarer som ikke ineholder konserveringsmidler anbefaler vi, at man konsumerer inden for et døgn efter åbning.

Q – Er der nogen, som ikke anbefales att drikke Twenty By NOCCO?

Vi anbefaler ikke børn, gravide eller ammande at drikke Twenty By NOCCO, da den ineholder koffein. Det samme gør sig gældende for personer der er følsomme overfor koffein.

Q – Er Twenty By NOCCO laktosefri?

Vores proteinberiget kaffe indeholde cirka 0,4 g laktose/100 g og klassificeres derfor som laktosefri (<1 gram per 100g).

Q – Hvor fremstilles Twenty By NOCCO?

Twenty By NOCCO fremstilles i Østrig.